Shopping Cart

Brillen

Onze gepassioneerde opticiens geven je eerlijk advies in een aangename, rustige omgeving. Op basis van jouw verhaal en wensen kiezen we samen een selectie brillen uit onze kwaliteitsvolle collecties. We begeleiden je bij het testen en geven je transparante informatie over de verschillende opties.

Kom langs in één van onze winkels

Merken

Wil je er echt tussenuit springen? Dan is Alain Mikli jouw merk! Ongeziene designs in gedurfd materiaal zorgen voor een kunstige look.

Is elegant en verfijnd jouw stijl? Dan zou je in de Italiaanse Blackfin collectie wel eens het montuur kunnen vinden met net dat ietsje meer!

Vintage is hot. Met de juiste moderne toets aan de modellen van enkele generaties terug, weet Thom Browne z’n brillendragers een speelse touch te geven die iedereen charmeert!

Ben je sportief, avontuurlijk en hou je van minimalisme? Dan ben jij beslist een Carrera-brillendrager! De monturen zijn functioneel en tegelijkertijd gewaagd. De subtiele details maken het af.

Opvallende geometrie en geraffineerde kleuren? De monturen van Christian Dior benadrukken jouw unieke charme!

Hip en sportief? Zowel voor mannen als vrouwen heeft Dolce & Gabbana jaar na jaar prachtige modellen in collectie!

“So Dutz”, dat is zó kleurrijk en zó onderscheidend! Ben jij ook zó anders? Dan vind je wellicht een match in de Dutz collectie.

Wil je gezien worden? De Face à Face designers creëren een mondaine Franse uitstraling door kleuren, texturen, volume en materialen op ongeziene wijze te combineren.

“Elegance does not mean being noticed, it means being remembered’’. Deze quote van Giorgio Armani vat goed samen waar het bij hen om draait: een consistente, tijdloze stijl waarbij klassieke details perfect worden gecombineerd met een moderne jonge uitstraling.

Een mooie bril voor elke dag? Functionaliteit en ergonomie zijn de sleutelelementen in het designproces van de Belgische Malt-collectie.

Ben je eerder ingetogen en is neutraal en strak de look die bij jou past? Kies dan voor de lichte monturen zonder schroeven van deze Berlijnse fabrikant, Mykita!

Sporten in alle comfort en in stijl? Dat doe je met een Nike bril!

‘All eyes on you’! Met deze collectie van Belgische bodem wil Eline De Muynck jou dat extra duwtje geven om zelfzeker in het leven te staan. Sportief, casual of chique, de monturen benadrukken de uitstraling die bij jou past.

Eigenzinnig en intrigerend? Penn & Ink, met hun roots in Nederland, streven naar een inspirerende en vooral authentieke wereld zonder maskers. Het Amerikaanse gevoel voor basics vertaalt zich in hun kosmopolitische collectie.

Wil je je outfit een beetje meer ‘cachet’ geven? De iconische Ray-Ban collectie maakt je look helemaal af!

Yellows Plus biedt binnen de collectie een herkenbare lijn monturen, gemaakt van puur titanium. Jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met moderne materialen, zijn de juiste ingrediënten voor de uitzonderlijke kwaliteit van Yellows Plus vandaag de dag.